Menu
taal Nederlands

Op zoek

Verblijfsdatum

Selecteer verblijfsvorm

Aantal personen

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl

De Meent Rotterdam

De Meent bruist

De Meent in Rotterdam, bekend om zijn bijzondere kledingwinkels en diverse horecagelegenheden, is één van de meest aantrekkelijke winkelstraten in het hartje van Rotterdam.

 
De laatste jaren zijn er veel veranderingen geweest op en rondom de Meent en de komende jaren zullen er nog meer veranderingen plaatsvinden, waarbij meer zaken hun deuren zullen openen. Zo verdwijnen enkele achterstallige winkels en maken deze plaats voor mooie en trendy winkels. Ook is er een aantal nieuwe restaurants en zijn de deuren geopend voor trendy uitgaansgelegenheden. Hiermee is er voor iedereen wel wat te vinden op de Meent en wordt er een zeer gevarieerd publiek aangetrokken.
De Meent heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot één van de favoriete ontmoetingsplekken in Rotterdam. Tevens is Meent een flaneerlocatie, mode en lifestyle zijn de belangrijkste detailhandelsbranches op de Meent.

Hotspots op en om de Meent zijn onder andere:
  • Eten: Dudok, Restaurant Napoli, Café Pol, 1nul8
  • Shoppen: Supertrash, Zola, Shoeclub, Ventidue, Be so Different en de Van Gils Brand Store.
  • De Markthal bevind zich ook op loopafstand van de Meent. Hier kunt u heerlijke producten uitzoeken om zelf te koken of heerlijk

Straten die aan de Meent liggen zijn de Pannenkoekstraat, de Botersloot, de Binnenrotte en de Haagseveer. Deze verdienen ook een bezoekje van u.

Belangrijk om te weten

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl