Menu
taal Nederlands

Op zoek

Verblijfsdatum

Selecteer verblijfsvorm

Aantal personen

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl

City games

Ontdek de stad tijdens het spelen van een spel

Vlugtenburg is omringd door de steden Den Haag, Delft en Rotterdam. Ontdek nu een van deze steden door met zijn alle een spel te spelen!

De Erfenis

Win De Erfenis door de opdrachten goed uit te voeren en tegen andere teams te spelen, met onze smartphones.
Om te bepalen wie dat de Erfenis ontvangt, krijgt u de opdracht om zoveel mogelijk geld uit te geven.
In dit stadsspel kunt u dit doen met foto-opdrachten, vragen, portemonnees verliezen en zelfs spelen tegen andere teams! Een smartphone (met app) leidt u de weg. De scores, foto's en wandelroutes worden real-time geregistreerd.

CRAZY88

Altijd al een flashmob willen organiseren op de Grote Markt? Of een etalagepop willen spelen? Speel dan het hilarische spel Crazy 88 en maak er een onvergetelijke dag van!
Hoe ver ga je om de doldwaze opdrachten uit dit maffe spel tot een goed einde te brengen? Crazy 88 is een doorgedraaid, hilarisch en super spannend uitje. Het spel wordt over de gehele wereld gespeeld en dat is niet voor niets! Het is ideaal als groepsuitje, bedrijfsfeest of teambuilding. Met meerdere teams strijd je om als eerste een lijst met dwaze opdrachten uit te voeren. Opdrachten? Zeg maar gerust opgaven! We bombarderen jou en je team bijvoorbeeld heel gemakkelijk tot straatact, waarbij je 5 euro moet verdienen voor je verder mag...

Ik Hou van Holland

Bekend van TV met Linda de Mol. Oer Hollands genieten. Een middag/avond vol gezelligheid. Lachen en uw hersenen laten kraken? Dan is ‘Ik Hou van Holland’ perfect voor u. Onder het genot van een hapje en drankje gaat u aan de slag met leuke, komische en interactieve Hollandse opdrachten. Een activiteit binnen.

Belangrijk om te weten

Spel Prijs p.p. Minimale bedrag
De Erfenis € 29,50  € 595,00
Crazy 88 € 25,00  € 495,00
Ik hou van Holland € 27,50  € 550,00

Mail of bel ons voor meer informatie. Of neem een kijkje op de website wave-citygames voor meer informatie

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl