Menu
taal Nederlands

Op zoek

Verblijfsdatum

Selecteer verblijfsvorm

Aantal personen

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl

Over Vlugtenburg

Een plek met een bijzondere geschiedenis

Zo’n honderd jaar geleden, toen Vlugtenburg nog een boerenbedrijf was, zetten de eerste passanten hun tentje neer op het terrein van de familie Kling, die daar toen nog woonden. Sinds 1933 is Vlugtenburg officieel een Zee- en Zomerdorp! Door de jaren heen groeide de minicamping met zijn koeien en kippen uit tot Strandpark Vlugtenburg.


Vroeger waaide de zeewind over het boerenerf, nu waait de zeebries langs ruime kampeerplaatsen, sfeervolle pipowagens, comfortabele kajuit bungalows en luxe chalets aan zee. Er mag in al die jaren een hoop veranderd zijn, de lijfspreuk ‘gastvrijheid’ geldt nog steeds. Ook nu genieten gasten elk seizoen weer van een heerlijke strandvakantie in het kleurrijke Westland en haar omgeving.

Vakantie aan zee

Strandpark Vlugtenburg ligt pal naast Slag Vlugtenburg in ’s Gravenzande. Van de acht Westlandse strandopgangen is dit de meest zuidelijke, tegen Hoek van Holland aan. Een vakantie op Vlugtenburg betekent: genieten van de duinen, het strand en de zee, maar ook van de veelzijdigheid die het Westland te bieden heeft. In combinatie met onze jarenlange ervaring bent u daarom aan het juiste adres voor een onvergetelijke vakantie aan zee.

“Die jarenlange ervaring van Strandpark Vlugtenburg is overal in terug te zien en te voelen.”
Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl