Menu
taal Nederlands

Op zoek

Verblijfsdatum

Selecteer verblijfsvorm

Aantal personen

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl

Nieuwe (zorg) bungalows

Nieuwe (zorg) bungalows aan de kust

Van een gezellig weekend weg met vrienden of familie tot een ontspannen strandvakantie met het hele gezin: de kajuit bungalow is de ideale accommodatie voor een vakantie aan zee. De look-a-like scheepskajuit is comfortabel ingericht en ligt op een steenworpafstand van het strand en de zee.


Vanaf 20 juli gaan onze nieuwe bungalows in verhuur! U kunt nu al boeken, kijk op ons beschikbaarheidsoverzicht en wees een van de eerste die kan genieten van onze splinternieuwe bungalows! Reserveer nu!

Om de komst van deze nieuwe bungalows te vieren ontvangt u nu 15% korting op de huursom!

In totaal zijn er drie geschakelde bungalows, die door het verwijderen van een tussenwand tot één grote bungalow samengevoegd kan worden, bijvoorbeeld voor families of zorginstellingen. Daarnaast komen er nog drie vrijstaande bungalows. Allen worden uitgevoerd met een ruime slaapkamer en aangepaste sanitaire voorzieningen. In enkele woningen komen een plafondlift en een ligbad. De entree van de bungalow is via een serre, die tevens dient als opslag en oplaadpunt van hulpmiddelen. Indien gasten speciale zorg nodig hebben, kan dit bij Avavieren aangevraagd worden, zodat mensen ook in hun vakantie verpleegkundige handelingen kunnen ontvangen.

 

 

Inclusief bij: Nieuwe (zorg) bungalows

Bekijk onze beschikbaarheid of vraag naar de mogelijkheden!

Prijzen

Om onze spliternieuwe bungalows te vieren ontvangt u nu 15% korting over de huursom!

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl