Menu
taal Nederlands

Op zoek

Verblijfsdatum

Selecteer verblijfsvorm

Aantal personen

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl

Tentveld

Als een haring... in de grond

Hoort u het waaien van de zilte wind liever vanuit een tent? Wordt u heerlijk wakker van het zonnetje dat op uw tentdoek valt? Of valt u juist rustig in slaap wanneer de regen af en toe op uw tentdoek drupt? Kom dan met uw tent naar Strandpark Vlugtenburg!

Wie op doortocht is, of kamperen in een tent net iets spannender vindt, is aan het goede adres op Strandpark Vlugtenburg. Deze kleinschalige camping is de ideale plek voor een vakantie, of u nou met uw gezin komt, vrienden of familie. Het tentveld ligt op een steenworp afstand van de zee, zodat u gegarandeerd bent van een fantastische strandvakantie waar u ook andere kampeerliefhebbers leert kennen.
Huur een fiets en ontdek samen de prachtige omgeving waarna u een verfrissende duik in de zee kunt nemen. Ontmoet elkaar 's avonds op het tentveld waarna u gezellig dineert en spelletjes speelt. Dit wordt zeker een vakantie waar u met plezier jarenlang aan terugdenkt en met hard gelach oude herinneringen aan ophaalt met uw vrienden die u gedurende deze vakantie heeft leren kennen. "Weet je nog..."

Van alle gemakken voorzien

Het tentveld beschikt over een aantal elektriciteitspalen van 16 ampère, waar u gebruik van kunt maken. Het toiletgebouw staat naast het veld, het strand is op loopafstand en tevens kunt u gebruik maken van draadloos internet. Heerlijk genieten dus! (U moet de tent alleen wel zelf opzetten...)

Auto's zijn niet toegestaan op het tentveld, zo kunnen de kinderen veilig spelen!

Kortom: Tentveld

  • Strand op loopafstand 
  • Toiletgebouw naast het veld
  • Draadloos internet, 1 dag gratis, daarna tegen betaling

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl