Menu
taal Nederlands

Op zoek

Verblijfsdatum

Selecteer verblijfsvorm

Aantal personen

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl

Nieuwe luxe (zorg) bungalows

Nieuwe (zorg) bungalows aan de kust

Van een gezellig weekend weg met vrienden of familie tot een ontspannen strandvakantie met het hele gezin: de kajuit bungalow is de ideale accommodatie voor een vakantie aan zee. De look-a-like scheepskajuit is comfortabel ingericht en ligt op een steenworpafstand van het strand en de zee.


Vanaf 20 juli gaan onze nieuwe bungalows in verhuur! U kunt nu al boeken, kijk op ons beschikbaarheidsoverzicht en wees een van de eerste die kan genieten van onze splinternieuwe bungalows! Reserveer nu!

In totaal zijn er drie geschakelde bungalows, die door het verwijderen van een tussenwand tot één grote bungalow samengevoegd kan worden, bijvoorbeeld voor families of zorginstellingen. Daarnaast komen er nog drie vrijstaande bungalows. Allen worden uitgevoerd met een ruime slaapkamer en aangepaste sanitaire voorzieningen. In enkele woningen komen een plafondlift en een ligbad. De entree van de bungalow is via een serre, die tevens dient als opslag en oplaadpunt van hulpmiddelen. Indien gasten speciale zorg nodig hebben, kan dit bij Avavieren aangevraagd worden, zodat mensen ook in hun vakantie verpleegkundige handelingen kunnen ontvangen.

De entree van deze ruim opgezette bungalow is via een serre. Vandaar komt u in de woonkamer met open keuken. Via de hal kunt u naar de 4 slaapkamers en de badkamers gaan. Daarnaast zijn er ook 2 toiletten, 1 in de badkamer en 1 apart toilet. Door de ruime kamers en brede deuren is de bungalow rolstoelvriendelijk.

 

Zorg mogelijkheden:

Nu is deze bungalow net even anders als de andere kajuit bungalows op het park. Het zijn namelijk zorgbungalows.
Dit houdt in dat de bungalows zo kunnen worden ingericht zodat gezinnen met kind(eren) en ouderen met een beperking een fantastische plek geboden kan worden om te genieten van een vakantie vlakbij het strand en de zee! Deze bungalows zijn gebouwd in samenwerking met Stichting Avavieren. Indien gasten speciale zorg nodig hebben, kan dit bij Avavieren aangevraagd worden, zodat mensen ook in hun vakantie verpleegkundige handelingen kunnen ontvangen. In enkele bungalows komt een plafondlift en een ligbad.

 

 

 

Kortom: Nieuwe luxe (zorg) bungalows

  • Woonkamer met zit-, eethoek en TV
  • Draadloos internet, gratis data om te kunnen whatsappen, facebooken en mails te versturen
  • Volledig ingerichte keuken met: magnetron (geen oven), vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, Senseo en 4-pits gasstel
  • Twee badkamers: één met bad en één met douche
  • Één apart toilet, één toilet in de badkamer met bad
  • Vier slaapkamers, waarvan één met een 2-persoons boxspring, één met stapelbed (90 X 200) en drie van twee 1-persoons boxsprings
  • Gemeubileerd terras met ligbed en parasol
  • Serre

Contact

Strandpark Vlugtenburg
't Louwtje 10,
2691 KR 's-Gravenzande
Nederland
T +31 (0)174-412420
E info@vlugtenburg.nl